Joyce Pedicure & Beauty is sinds maart 2014 geopend, na het behalen van mijn diploma. In 2017 heb ik de opleiding tot medisch pedicure afgerond. In september 2018 start ik met een nieuwe opleiding om mij ook te specialiseren als sportpedicure. 

Ik vind het belangrijk om te blijven investeren in kennis door middel van bijscholing, het volgen van workshops, het lezen van vakliteratuur en het bezoeken van beurzen.

Naast mijn vakmanschap van kwaliteiten verantwoorde zorg voor de voeten bied ik een ontspannen sfeer, persoonlijke aandacht en een luisterend oor. 

Kwaliteit

Kwaliteit en service staan bij mij voorop. Daarom ben ik als professionele (medisch) pedicure aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet en sta ik geregistreerd in het KwaliteitsRegister voor pedicures bij Procert. Hierdoor is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een eventuele vergoeding via uw zorgverzekering.

De praktijk

Joyce Pedicure & Beauty is gevestigd in de Rozenstraat nummer 17 in Alkmaar (eerste verdieping). Dit is het adres in Alkmaar waar u terecht kunt voor een professionele medisch pedicure behandeling in een modern en smaakvol ingericht praktijk met professionele apparatuur. Door de ruime openingstijden zal het geen probleem zijn om een geschikte datum en tijd te vinden voor een behandeling.

 

U kunt bij mij in de straat vrij parkeren.