Welkom bij Joyce Pedicure & Beauty! Gezonde voeten vormen de basis van een fit en vrij te bewegen lichaam. Soms is daar specialistische hulp bij nodig. Joyce Pedicure & Beauty is het adres in Alkmaar om uw voeten professioneel te laten verzorgen. Naast de algemene verzorging van uw voeten, kun u ook terecht voor medische specialistische voetzorg, sport gerelateerde voetklachten, cosmetische voetbehandelingen en handverzorging. 

 

In goede handen

 

Uw voeten krijgen heel wat te verduren en zijn de extra aandacht meer dan waard..  

Pedicure

Als medisch pedicure beschik ik ook over specialistische technieken zoals het plaatsen van.. 

Medisch Pedicure

Ook als u geen voetproblemen heeft, zorg ik er als pedicure voor dat u ontspannen kunt genieten..

Cosmetisch Pedicure

In september 2018 start ik met een nieuwe opleiding om mij ook te specialiseren als sportpedicure.. 

Sport Pedicure

"Joyce is zeer goed in haar werk en daarbij een prettig persoon om door behandeld te worden, tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst.."

| Andrea Bakker |
 

Over Joyce

Mijn naam is Joyce Klijn. Pedicure is mijn passie. Na het behalen van mijn diploma is mijn pedicure praktijk sinds maart 2014 geopend. In 2017 heb ik de opleiding tot medisch pedicure afgerond. In september 2018 start ik met een nieuwe opleiding om mij ook te specialiseren als sportpedicure. 

Naast mijn vakmanschap van kwaliteiten verantwoorde zorg voor de voeten bied ik een ontspannen sfeer, persoonlijke aandacht en een luisterend oor. 

LEES VERDER  >>

 

Contact

Rozenstraat 17 1815 XW  Alkmaar  info@joycepedicure.nl  06 40 24 12 98

 

© 2018 JOYCE KLIJN

 Webdesign PAF Creatie